Чип тунинг OBD - Чип тунинг Nitro OBD2 Diesel

Чип тунинг Nitro OBD2 Diesel
Click image for Gallery
Код на продукта: Chip tuning / Diesel
Наличност: В наличност
Цена: В наличност 35.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -  

Чип тунинг OBD - Чип тунинг Nitro OBD2 Diesel

Nitro OBD2 Diesel

  • до 30% повече мощност
  • до 25% по-голям въртящ момент

Nitro OBD2 е Plug&Drive устройство, чиято основна функция е да повиши ефективността на двигателя.

Nitro OBD2 е лесен за инсталиране - просто го включете в OBD2 конектора на автомобила. Подходящ е за всички автомобили след 1996 година, които имат OBD2 букса (това е диагностичната букса на автомобила)

След 200 км пробег Nitro OBD2 се настройва към автомобила според навиците на шофиране  и държи remaping ECU за увеличаване на мощността на двигателя.

 

Как действа Nitro OBD2 ?

Според вашите шофьорски навици, след изминаване на 200 км NitroOBD2 прави нова карта в компютъра (ECU) на автомобила, за да се увеличи производителността на двигателя.

Какво е Nitro OBD2 чип тунинг Box?

Nitro OBD2 е чип тунинг Box, който се включва в OBD2 конектора на автомобила и по този начин получава информация от  компютъра на автомобила (ECU). С получените данни от ECU, Nitro OBD2 настройва количеството гориво, времето на инжектиране и налягане, за да се увеличи производителността на вашия автомобил.

Nitro OBD2 чип тунинг Box не надвишава изискванията на производителя. Той работи само в рамките на толеранса на двигателя - Nitro OBD2 използва запасите от ресурс на двигателя на вашия автомобил. NitroOBD2 не уврежда двигателя и ECU на автомобила и не предизвиква никакви негативни последици. Nitro OBD2 не променя никоя от настройките за постоянно. За да се върнете към първоначалните настройки на автомобила, просто извадете Nitro OBD2 от OBD2 конектора.

Nitro OBD2 работи въз основа на промяна на сигнала на ECU, в резултат на което той променя цялата карта на инжекция.

Основната разлика между Nitro OBD2 чип тунинг Box и другите методи за тунинг е, че след изваждане на Nitro OBD2 от диагностичната букса, вие ​​се връщате към фабричните настройки на автомобила. Nitro OBD2 е евтин и безопасен вид тунинг.

Инсталация и калибриране

1.  Извадете ключа от контакта на запалването.

2. Намерете  OBD2 конектора на вашия автомобил и включете Nitro OBD2

3. Поставете ключа в контакта и завъртете ключа на „контакт“ (не стартирайте двигателя).

 4.  Натиснете върху бутона за нулиране за около 5 сек. След отпускане на бутона изчакайте около 30-54 сек. (Nitro OBD2 ще установи връзка с ECU)

5. Стартирайте двигателя.

6. Nitro OBD2 ще разпознае вашия автомобил и шофьорски навици след около 200 км / 150 мили, след което ще управлява ECU с нова карта, с цел повишаване на ефективността на двигателя.

 

Комплекта включва:


•    Nitro OBD2 чип тунинг Box

•    ръководство на потребителя (на английски) 

Напишете отзив


Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: